Öppetider

Mariebads simhall har som många andra inrättningar fortsatt stängt pga av coronasituationen. Direktiven är annorlunda för vår typ av verksamhet. Vi fortsätter att arbetar så länge vi har frisk personal, direktiven ej ändras och att vi har kunder som vill ha sina behandlingar.

Det NYA är att vi i dagsläget ej kan använda Mariebads stora entré. I stället får kunder som bokat tider på vardagar mellan 11.30 - 19.00 samt lör-sön 11.30 - 17.00 gå in genom Mariebads restaurang Thai Orchids uteservering, dvs till höger om Mariebads entré genom staketet. Övriga tider hämtar vi upp kunderna genom de stora grå ståldörrarna som syns från parkeringen. Vi försöker kontakat kunderna så att de vet vad de ska göra.
Vill du köpa ett presentkort och vi inte är tillgängliga så säljs de även nere i Mariebads restaurang Thai Orchid. 

Vi ber alla kunder med förkylningssymptom att ta situationen på allvar och stanna hemma. De som varit ute och rest skall hålla sin karantän. Detta gäller givetvis även för vår egen personal. Vi är nu extra noga med handhygienen och rengöringen av vår utrustning och byte av linne. Vi kan arrangera tidiga tder med extra försiktighetsåtgärder för personer inom riskgruppen.

För speciell fotvårdstid kontakta våra terapeuter direkt.
Fotvårdstider medicinsk/grundläggande fotvård Ann-Charlotte Nyman tel 0457 3314988
EKO Hudvård /vax/sockring Tina Ekman Tel 0457 3706409
Massage 0457 3428343

* Har du några frågor går det bra att ringa +358(0)457 3428343 eller maila info@massagenu.ax

Med hopp om snar återgång till det normala
Mvh
Pia Björkman
Team MassageNu