Kurbad (Alternativ terapi)

Att besöka kurhotell och ta hälsosamma mineralrika bad är något som nästan fallit i glömska liksom användningen av örter och eteriska oljor i hälsofrämjande syften.
Team MassageNu lyfter fram naturens läkande krafter och erbjuder de bästa verksamma mineralerna och blandningarna för kurerande och njutningsfulla helkroppsbad. Din kropp blir även masserad av bubblor och jetsstrålar i ett bestämt mönster för maximal stimulering av lymfsystem och ökad cirkulation. Baden är även alla milt utrensande.

Du kan välja mellan avslappnande aromatiska kurbad som är baserade på väldoftande eteriska oljor av välgörande  örter/blommor eller magnesiumbad (magnesiumterapi) som snabbt fyller på cellernas magnesiumnivåer för snabbt lindring till stela - överansträngda muskler. Magnesium är förutom muskelavslappnande även lugnande. Ett magnesiumbad ger garanterad avslappning i både kropp och själ

För extra lyx beställ fruktfat & dryck
För maximal hud/kroppsvård beställ vårt unika "Badkit"  Peelinghandskar + fotil och AloeVera hudlotion (fri från konserveringsmedel och andra onyttiga tillsattser)  Produkter som du sedan kan ta med hem. Kurbad är njutning för kropp och själ..

Behandling/Pris

Magnesiumbad Avslappnande 30 min 1 kg
42 €
Behandling för dig som har stressat mycke, svårt att slappna av, sömnproblem, värk i muskler och leder. Badet ger en garanterad avslappning i kropp och själ
Magnesiumbad Terapeutiskt 30 min 2 kg
50 €
Kraftigare magnesiumbad med större verkan. Behandling för dig som lider av pirr i benen, muskelkramper, stress, svårt slappna av och sömnproblem. Badet ger djup avslappning och lindrar kramp och värk, samtidigt som cellernas magnesiumnivå fylls på.
Lavendel
32 €
Anses lugnande och balanserande vid mental trötthet samt stimulerande för hudens återbyggnad
Eukalyptus
32 €
Anses välgörande för andningen, stärkande för immunförsvaret samt stimulerande vid muskel och ledvärk
Rosmarin
32 €
Anses öka blodcirkulationen, vara välgörande vid muskelvärk, energigivande och allmänt stärkande för nervsystemet
Indisk meliss
32 €
Antiseptisk, frisk citrusdoft anses vara allmänt stimulerande och cirkulationsökande. Uppiggande för kropp och själ
Ängakraft
32 €
Salvia, lavendel, timjan, mynta och citron. En örtmix som anses lindra hudproblem, vara lugnande, milt utrensande, bra för andningen och stärkande för immunförsvaret.
FRUKTFAT & DRYCK
8 €
För extra lyx i badet, beställ fruktfat på blandad färsk frukt & dryck
Badkit
22 €
Peelinghandskar + fotfil samt 1 st Aloevera hudlotion (fri från konserveringsmedel och andra onyttiga tillsattser)

Missa inte möjligheten till extra lyx. Bestall fruktfat & dryck för endast 8 €  (OBS! Om du sedan bokar online skriv frukt&dryck i meddelanderutan)
För att utnyttja badets potential för maximal hudvård. Ge dig själv en ordentlig rengöring genom att beställa in vårt "Kurbadskit" som består av 1 par peelinghandskar + fotfil och vår ekologiska AloeVera hudlotion (fri från konserveringsmedel och andra onyttiga tillsattser) för bara 22 €.  Produkterna får du ta med dig hem - kan inte bli bättre.