Kurbad (Alternativ terapi)

Att besöka kurhotell och ta hälsosamma mineralrika bad är något som nästan fallit i glömska liksom användningen av örter och eteriska oljor i hälsofrämjande syften.
Team MassageNu lyfter fram naturens läkande krafter och erbjuder de bästa verksamma mineralerna och blandningarna för kurerande och njutningsfulla helkroppsbad. Din kropp blir även masserad av bubblor och jetsstrålar i ett bestämt mönster för maximal stimulering av lymfsystem och ökad cirkulation. Baden är även alla milt utrensande.

Du kan välja mellan avslappnande skummande aromatiska kurbad som är baserade på väldoftande eteriska oljor av välgörande örter/blommor eller bad med magnesiumsalt (magnesiumterapi) Magnesiumbad fyller snabbt på cellernas magnesiumnivåer och pga att magnesium är båda lugnande och muskelavslappnande ger det en god effekt på en stressad själ samt snabbare återhämtning och lindring av stela - överansträngda muskler. 
För extra lyx beställ fruktfat & dryck. Kurbad är njutning för både kropp och själ..

Behandling/Pris

Magnesiumbad Avslappnande 30 min 1 kg
47 €
Behandling för dig som har stressat mycke, svårt att slappna av, sömnproblem, värk i muskler och leder. Badet ger en garanterad avslappning i kropp och själ
Magnesiumbad Terapeutiskt 30 min 2 kg
57 €
Kraftigare magnesiumbad med större verkan. Behandling för dig som lider av pirr i benen, muskelkramper, stress, svårt slappna av och sömnproblem. Badet ger djup avslappning och lindrar kramp och värk, samtidigt som cellernas magnesiumnivå fylls på.
Eukalyptus
38 €
Anses välgörande för andningen, stärkande för immunförsvaret samt stimulerande vid muskel och ledvärk
Granbarr
38 €
Anses renande, utrensande, mentalt uppbyggande samt stimulerande av immunförsvaret.
Indisk meliss
38 €
Antiseptisk, frisk citrusdoft anses vara allmänt stimulerande och cirkulationsökande. Uppiggande för kropp och själ
Lavendel
38 €
Anses lugnande och balanserande vid mental trötthet samt stimulerande för hudens återbyggnad
Rosmarin
38 €
Anses öka blodcirkulationen, vara välgörande vid muskelvärk, energigivande och allmänt stärkande för nervsystemet
Ängakraft
38 €
Salvia, lavendel, timjan, mynta och citron. En örtmix som anses lindra hudproblem, vara lugnande, milt utrensande, bra för andningen och stärkande för immunförsvaret.
FRUKTFAT & DRYCK
15 €
För extra lyx i badet, beställ fruktfat på blandad färsk frukt & dryck

 OBS! Vid önskemål om frukt & dryck till kurbadet.  Vid bokning online skriv "frukt&dryck" i meddelanderutan, vid bokning över telefon uppge även önskemålet om frukt & dryck.