Aromatisk Oljemassage

Njut av en skön avslappnande och mjukgörande helkroppsmassage, samtidigt som din kropp behandlas av de verksamma substanser som våra exklusiva ekologiska aromatiska oljor innehåller.

 

Antioxidant (förebyggande) En olja som hjälper din hud att återfå sin fräschhet och lyster samtidigt som den förebygger förtidigt åldrande. Antioxidant innehåller näringsrika vegetabiliska oljor, samt extrakt från grönt te och citrusfrukter, mycket frisk doft.

Recovery (återhämtning) En olja anpassad för att pigga upp och ge återhämtning åt ansträngda, trötta muskler och leder. Basen är mandel- och kallpressad ekologisk tistelolja, med tillstats av naturliga aktiva extrakt från arnica, rosmarin och ingefära vilka traditionellt används i syfte för snabbare återhämtning.

Stimulant (uppstramande-anticellulit) En exklusiv olja som hjälper huden att återfå sin fasthet och spänst samt förebygger uppkomst av celluliter vid regelbunden användning. Innehåller särskilt utvalda vegetabiliska oljor samt naturliga, aktiva extrakt från citrongräs, svartpeppar och lavendel. Passar utmärkt för massage på problemområden som överarmar, lår och höfter.

 

Behandling/Pris

Aromatisk Oljemassage 60 min
69 €
Avslappnande njutningsfull helkroppsmassage som förstärks av effekten från de verksamma eteriska oljorna

Har du problem med värk i tex rygg, axlar eller nacke rekommenderar vi terapeutiska massagen