Fotanalys & utprovning av individuella fotinlägg

22-23 Sept Nytt tillfälle för gratis fotanalys och info om fotinlägg från Podiart..

Team MassageNu försöker hela tiden se till helheten och vi konstaterar att många problem med värk i fötter vader och knän kan bero på problem i foten.
Hur är det? Har du värk i fötterna - framfoten, vaden ? Blir du snabbt trött i benen när du stått och gått eller får du värk i knän - höfter eller rygg?

Problem med nedsjunkna fotvalv eller fel fotställning/belastning av dina föttersom är ett ganska förekommande problem och kan förutom nämnda besvär även ge känning i vissa fall ända upp i huvudet. Har du redan problem med hälsporre eller hallux valgus så kan även dess symptomen förvärras genom felaktig fotställning. Nämnda problem kan dock minimeras genom användning av individuellt utprovade fotinlägg.

Det är nu 4 e året i rad, som vi i samarbete med Gunilla Johnson från Bjäre Fotvård erbjuder möjligheten till kostnadsfri fotanalys och beställning av individuellt anpassade fotinlägg från Podiart.

INFORMATIONSTILLFÄLLE:
Är du intresserad av att få veta mer om Podiarts inlägg och få möjlighet till en gratis fotanalys,
Kom då på ett av våra info tillfällen, Plats Team MassageNu på Mariebad.
Fre 22/9     kl 12.00 och 16.00 
Lör 23/9     kl 12.00
.

Övriga tider är avsatta för utprovning/beställningar och skall bokas i förhand

RABATT! Till dig som beställt inlägg tidigare och nu behöver till fler skor. Missa ej att det är rabatt på 2a beställningen. Har man köpt inlägg tidigare i år kan man bara komma förbi under dagen för att beställa ett andra par men om man beställt inlägg för ett år eller flera år sedan bör man boka in sig på en tid för att ta ett nytt foto.

OBS! Podiarts teknik och fotinlägg skall ej jämföras med sportbutikernas inlägg. Podiarts fotinlägg utprovas av professionell fotvårdare och tillverkas sedan för hand i Ungern och håller mycket hög klass. Inläggen har garanti.  Många nöjda användare på Åland idag.
Mer info om inläggen hittar du www.podiart.se


Pris 1a beställningen Läder/Polifoaminlägg 165 €     2a beställningen 140 € / par
Pris 1a beställningen Noene/löparinlägg     185 €     2a beställningen 160 € / par

Boka tid för utprovning/beställning ONLINE eller per telefon 0457 3428343

OBS! Vid utprovning/beställning av inlägg så bör du ta med dig två par olika skor som du går och använder mest.

Varmt Välkommen
Pia / Team MassageNu i samarbete med Gunilla / Bjäre Fotvård