Nästa tillfälle 21-22 Sept.

GRATIS fotanalys. 

Team MassageNu försöker hela tiden se till helheten och vi konstaterar att många problem med värk i fötter vader och knän bero på problem i foten. 
Hur är det? Har du värk i fötterna - framfoten, vaden?  Blir du snabbt trött i benen när du stått och gått eller får du värk i knän - höfter eller rygg.

Problem med nedsjunkna fotvalv eller fel fotställning / belastning av dina fötter är ett ganska förekommande problem, och kan förutom nämnda besvär även ge känning ända upp i nacke och huvudet.
Har du redan problem med hälsporre eller hallux valgus så kan även dess symptom förvärras genom felaktig fotställning. Problem kan minimeras eller helt avhjälpas genom användning av individuellt utprovade fotinlägg som ger din fot det stöd den behöver för rätt fotställning. 

I samarbete med Gunilla Johnson från Bjäre Fotvård erbjuder vi möjligheten till kostnadsfri fotanalys/information samt beställning av Podiarts individuellt anpassade fotinläggMer info om inläggen hittar du www.podiart.se

GRATIS FOTANALYS - INFO  Fre 21 Sept

Är du intresserad av att veta mer om Podiarts individuella fotinlägg och om dessa kan vara lösningen eller ett alternativ för dig,
Kom då på en GRATIS Fotanalys Fredag 21 September. Det är DROP IN  mellan kl 12.00 - 17.00   (Du behöver ej beställa tid)  
Plats: Team MassageNu på Mariebads 2a våning. 

Lör 22/9 
är avsatt till bokningar av tider för utprovning och beställning
Tid för utprovning/beställning gör du enkelt  ONLINE eller per telefon 0457 3428343

RABATT på 2a beställningen.
Till dig som beställt inlägg tidigare och nu behöver till fler skor. Missa ej att det är rabatt på 2a beställningen. Har man köpt inlägg under det senaste året så kan du bara komma förbi under dagen för att beställa ett andra par men om du beställt inlägg för över ett år eller flera år sedan bör du boka en ny tid för utprovning, så att det kan tas ett nytt foto. Fotan kan ha aändrtas under åren som gått.

OBS! Podiarts teknik och fotinlägg skall ej jämföras med sportbutikernas inlägg. Podiarts fotinlägg utprovas av professionell fotvårdare och tillverkas sedan för hand i Ungern. Inläggen som är böjbara och plana undertill men byggs upp efter din fots behov har mycket hög klass. Inläggen har garanti och upplever du problem med nya inlägg ska du höra av dig inom 3 mån. Det finns många nöjda användare på Åland idag.

OBS! Vid utprovning/beställning av inlägg så bör du ta med dig två olika par skor som du går och använder mest. Det för att inlägget skall få den bästa passformen

Varmt Välkommen
Pia / Team MassageNu & Gunilla / Bjäre Fotvård

Behandling/Pris

1a beställning av inlägg i läder eller polifoam
165 €
2a beställningen 140 € / par
1a beställningen av inlägg av Noene eller löpar/sport
185 €
2a beställningen 160 € / par