Individuella inlägg från Podiart

Team MassageNu försöker hela tiden se till helheten och vi konstaterar att många problem med värk i fötter vader och knän bero på problem i foten. 

Hur är det? Har du värk i fötterna - framfoten, vaden?  Blir du snabbt trött i benen när du stått och gått eller får du värk i knän - höfter eller rygg.

Problem med nedsjunkna fotvalv eller fel fotställning / belastning av dina fötter är ett ganska förekommande problem, och kan förutom nämnda besvär även ge känning ända upp i nacke och huvudet.
Har du redan problem med hälsporre eller hallux valgus så kan även dess symptom förvärras genom felaktig fotställning. Problem kan minimeras eller helt avhjälpas genom användning av individuellt utprovade fotinlägg som ger din fot det stöd den behöver för rätt fotställning. 

GRATIS FOTANALYS 

Är du intresserad av att veta mer om Podiarts individuella fotinlägg och om dessa kan vara lösningen eller ett alternativ för dig, Kom då på en GRATIS Fotanalys. Nästa tillfälle är planerat i slutet av Februari 2020. Vi återkommer med exakta datum/tider. Tills dess kan du läsa mer på www.Podiarts.se 

Tid för utprovning/beställning gör du enkelt ONLINE eller per telefon 0457 3428343

RABATT på 2a beställningen.
Till dig som beställt inlägg tidigare och nu behöver till fler skor. Missa ej att det är rabatt på 2a beställningen. Har man köpt inlägg under det senaste året så kan du bara komma förbi under dagen för att beställa ett andra par men för att vara på den säkra sidan bör du boka en tid för att ta ett nytt foto. Foten kan ha ändrats under året/åren som gått.

OBS! Podiarts teknik och fotinlägg skall ej jämföras med sportbutikernas inlägg. Podiarts fotinlägg utprovas av professionell fotvårdare och tillverkas sedan för hand i Ungern. Inläggen som är böjbara och plana undertill men byggs upp efter din fots behov har mycket hög klass. Inläggen har garanti och upplever du problem med nya inlägg ska du höra av dig inom 5 mån. Det finns många nöjda användare på Åland idag.

OBS! Vid utprovning/beställning av inlägg så bör du ta med dig två olika par skor/stövlar som du går och använder mest. Det för att inlägget skall få den bästa passformen

Varmt Välkommen
Pia / Team MassageNu & Gunilla / Bjäre Fotvård

Behandling/Pris

1a beställning av inlägg i läder eller polifoam
165 €
2a beställningen 140 € / par
1a beställningen av inlägg av Noene eller löpar/sport
185 €
2a beställningen 160 € / par